“Kizárólag kiváló szakemberekkel dolgozom, akiket megbecsülök, úgy bánok Velük, ahogy szeretném, hogy velem is bánjanak. Csapatom állandó tagokból áll, akikkel a kezdetektől hatékonyan, precízen, kiemelkedő színvonalon dolgozunk együtt.”

Tóth Tamás

OKLEVELES ÉPÍTÉSZMÉRNÖK

[ modern építészet ]

Modern, Minimalista Stílusú Családi Házak Tervezése és Kivitelezése

Elsődleges elkötelezettségem, hogy a Minőségi Terveinknek megfelelő, a látványterveinkkel teljesen megegyező házakat építsünk!

Több, mint 20 éves tapasztalattal a modern, minimalista stílusú családi házak tervezésében és kivitelezésében célom, hogy minden vágyát megvalósítsam álmai otthonával kapcsolatban, precízen, maximális minőségben, határidőre.

Csapatommal minden terhet leveszünk a válláról az építkezéssel kapcsolatban az első földmunkától kezdve a kulcsrakész kivitelezésig.

Igény szerint alacsonyabb készültségi fokig is el tudjuk vinni munkát.

De ha szeretné, akkor a tökéletes telek megtalálásától, a tervezésen át a teljeskörű, kulcsrakész kivitelezésig minden folyamatot elintézünk Ön helyett!
Önnek csak be kell költözni!

[Modern, Minimalista Otthon]

Miért Érdemes Generálkivitelezést Kérni?

Álmai tökéletes családi házának megépítése, az építkezés levezénylése komoly szakértelmet és tengernyi időt kíván. Ráadásul a tapasztalat hiánya nemcsak felesleges energiát és időt emészt fel, rengeteg stresszt szül, de számottevő elkerülhető kiadást is jelent a családi kasszájának.

Gondoljon csak bele: Egy családi ház nem egy játék makett, amelyet addig építünk újra és újra, amíg nem sikerül jól. Nem bizony! A családi házának elsőre tökéletesnek kell lennie, különben rengeteg pénzt dobott ki az ablakon. Ugye Ön sem szeretné magára vállalni ezt a nyomást a mindennapi teendői mellett?

Ön foglalkozzon nyugodtan családjával, a munkájával, én addig Önt képviselve kézben tartom új otthona megvalósulását egészen a kulcsrakész átadásig! Tapasztalatom és szakértelmem birtokában garantálom, hogy az építkezés szervezetten és gyorsan zajlik majd. Természetesen amikor csak szeretné együtt kimegyünk az építkezésre, és mindent személyesen mutatok meg Önnek, minden kérdésére választ adok!

Célom, hogy az új, minimalista stílusú családi háza maximálisan kielégítse az Ön igényeit, megfeleljen a vonatkozó jogszabályi és szakmai követelményeknek, és a lehető legjobb ár-érték arányú legyen. Fontosnak tartom, hogy az épület ne csak egy szép építmény legyen, de egy igazi otthonná váljon családja számára, amely maximálisan az Önök kényelmét szolgálja. Ráadásul mindezt energiahatékonyan.

PRECIZITÁS

megbízhatóság

minőség

gyorsaság

Kiemelkedő jelentőséget tulajdonítok a személyes kapcsolattartásnak, minden kérdésére szívesen válaszolok, az építkezésen mindent megmutatok, elmagyarázok Önnek, amikor csak szeretné.

Kollégám 17 éves amerikai tapasztalatának köszönhetően a szakmai tudás és tapasztalat mellett egy olyan közvetlen mentalitással rendelkezünk a tengerentúlról, hogy könnyen megtaláljuk a hangot bárkivel.

Munkám során megtanultam, hogy a siker titka minden esetben a minőségi munka, a precizitás, a magas színvonalú szolgáltatásnyújtás. Ennek alapja pedig a profi, lelkes, szorgalmas csapat.

Kizárólag kiváló szakemberekkel dolgozom, akiket megbecsülök, úgy bánok Velük, ahogy szeretném, hogy velem is bánjanak. Csapatom állandó tagokból áll, akikkel a kezdetektől hatékonyan dolgozunk együtt. Munkánk alapja a kölcsönös bizalom. A minőségi munka garantált!

Lelkes, fiatalos csapatommal szenvedélyünk az állandó tanulás, folyamatosan képezzük magunkat, hogy a legkorszerűbb, kiváló minőségű anyagokkal és legmodernebb technológiákkal hozzájáruljunk otthona korszerűségéhez és energiahatékonyságához.

A terveket nagyon alaposan átnézzük a munka elkezdése előtt a kivitelező szemével, és ha észreveszek rajta bármit ami a kivitelezés során problémát, csúszást, és ezzel együtt költségemelkedést jelent Önnek, azonnal szólok, és átbeszéljük az építésszel, még az építkezés megkezdése előtt. Ezzel rengeteg időt és pénzt spórolok Önnek a kivitelezés során.

Dolgozóim precízek, gyorsan, tisztán és rendezetten dolgoznak.

Egyszerre annyi projektet vállalok, amennyit személyesen tudunk felügyelni.

Fontosnak tartom a környezettudatosságot és a fenntarthatóságot.

A kulcsrakész kivitelezés során az első földmunkától az utolsó szög beveréséig mindent megcsinálunk, míg Ön nyugodtan hátradőlhet, és a családjával foglalkozhat. Természetesen igény szerint kisebb készültségi fokig is el tudjuk vinni a munkát.

Garantálom, hogy az építkezés precízen, maximális minőségben és határidőre zajlik majd.

[ Modern Kivitelezés ]

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül a családi ház építés négyzetméterenként?

Egy családi ház építésének költségvetését rengeteg tényező befolyásolja. Kezdve a telek elhelyezkedésével, a talaj összetételén, van-e behajtási engedélykötelezettség, vagy egyszerűen be lehet hajtani teherautókkal, a kivitelezés technológiáján, az anyagok sokszínűségén, a szerkezet bonyolultságán át a lehetséges műszaki tartalom sokféleségéig végtelen hosszú a lista.

Emiatt általános árat mondani, ami részletek nélkül garantáltan az Ön elképzelésére is igaz lesz, nem lehet.

Éppen ezért a kapcsolatfelvétel után egy személyes találkozót javaslok a helyszínen, ahol akár vannak tervek, akár csak egy skicc az ötletről, át tudjuk beszélni az Ön elképzelését. Ezután már konkrétabb körülbelüli nettó négyzetméter árat tudok mondani Az Ön megálmodott otthonának kivitelezésére.

A jelen helyzetben mindenhol szakemberhiányról hallani. Miért vannak nekem mégis kiváló szakembereim?

Elsősorban a fizetőképesség miatt. Aki nálam dolgozik, pontosan tudja, hogy garantáltan meg fogja kapni a fizetését. A szakembereim projekt alapon dolgoznak, nem napi bérért. Motiváltak, hiszen Nekik is érdekük, hogy a munka elkészüljön határidőre. A fizetés rendszeresen, mindig pontosan érkezik.

Ezen kívül megbecsülöm Őket, úgy bánok Velük, ahogy szeretném, hogy velem is bánjanak. Az építkezéseken baráti légkörben telik a munka, megbízunk egymásban. A munkát csapatépítőkön pihenjük ki, sokat beszélgetünk, igazi baráti kapcsolat alakult ki közöttünk. Szinte a kezdetektől állandó csapattal dolgozom.

Hogyan indul a kapcsolatfelvétel?

Kiemelt jelentőséget tulajdonítok a személyes kapcsolattartásnak, így már az első telefont is én veszem fel, az e-mail-ekre én válaszolok. Egy rövid beszélgetés után személyes találkozót javaslok a helyszínen, ahol akár vannak tervek, akár csak egy skicc az ötletről, át tudjuk beszélni az Ön elképzelését.

Miért érdemes velem dolgozni?

Ahogy már említettem, rendkívül fontos számomra a személyes kapcsolattartás. A mentalitásomnak köszönhetően mindenkivel könnyen megtalálom a közös hangot. Rám bármikor számíthat, minden kérdésére szívesen válaszolok, az építkezésen mindent megmutatok, elmagyarázok Önnek, amikor csak szeretné.

Leveszem a terhet a válláról, amennyiben elfoglalt, ki sem kell jönnie az építkezésre, mégis nyugodt lehet, garantálom, hogy minden precízen, rendben zajlik, maximális minőségben, határidőre kész lesz az épület.

Hogy tudok minden építkezésen minden nap megjelenni, személyesen kapcsolatot tartani Önnel?

Egyszerre annyi projektet vállalok, amennyit személyesen tudok felügyelni. 200 m2-nél kisebb családi házak kivitelezését sajnos nem tudom vállalni.

[ modern kivitelezés ]

Lépjünk Kapcsolatba, És Valósítsuk Meg Az Ön Számára Tökéletes Otthont Együtt!

[ AJÁNLATKÉRÉS KIVITELEZÉSRE]

Vegye fel velem a kapcsolatot, kérjen ajánlatot Kivitelezésre!