[ Modern Épületek Tervezése és Kivitelezése, Minimalista Stílus ]

Tóth Tamás Vagyok, Megannyi Megálmodott Otthon Tervezője és Kivitelezője

Több, mint 20 éves tapasztalattal az építőiparban – állok az Ön rendelkezésére álmai családi házának megvalósításában!

Vállalkozásom hitvallása, hogy a tervezést és a kivitelezést összehozza, így minőségi, valamint terv szerinti épületek épüljenek. Fiatal éveim során és azóta is folyamatosan a tervezések mellett műszaki ellenőri feladatokat is vállaltam, aholis szembesültem a magyar építőipar legnagyobb problémájával, azaz a tervező és a kivitelező nem érti egymást, nem beszélnek egymással. Ezen ellentétek megoldása érdekében hoztam létre vállalkozásomat, így biztosítva a minőségi és terv szerinti épületek megvalósíthatóságát.

[ Tóth Tamás ]

Mi A Siker Titka?

Munkám során megtanultam, hogy a siker titka minden esetben a minőségi munka, a precizitás, a magas színvonalú szolgáltatásnyújtás. Ennek alapja pedig a profi, lelkes, szorgalmas csapat. Kiemelkedő jelentőséget tulajdonítok dolgozóim megbecsülésének. Kizárólag kiváló szakemberekkel dolgozom, akikkel úgy bánok, ahogy szeretném, hogy velem is bánjanak.

Fontosnak tartom a személyes kapcsolattartást mind az ügyfeleimmel, mind a dolgozóimmal. Már az első telefonhívástól kezdve személyesen velem fog beszélni, a munka során személyesen tartjuk a kapcsolatot. Amikor Ön szeretné, bármikor együtt kimehetünk az építkezésre, és részletesen tájékoztatom az éppen zajló folyamatokról. Bármilyen kérdése merül fel az építkezés során, hozzám bátran, bizalommal fordulhat.

Egyszerre annyi projektet vállalok, amennyit felügyelni tudok. Állandó csapattal dolgozom, akik már a kezdetektől velem tartanak. Fontosnak érzem dolgozóimmal is a személyes hangvétel kialakítását, az építkezések baráti hangulatban telnek, hatékonyan, maximális minőségben dolgozunk együtt, melynek alapja a kölcsönös bizalom.

Célom, hogy az egyedi és egyéni megrendelői igényeket kivitelezői tudásom és szakmai tapasztalatom birtokában maximálisan kiszolgáljam, és prémium minőségű otthonokat építsek. Törekszem jövőbe mutató megoldásokkal, modern anyag használattal, a tervezővel együttműködve az energiahatékonyságot és a környezettudatosságot az épületekbe integrálni.

[ +]
Felépített ingatlan
[ +]
év tapasztalat
[ m2+]
befejezett építkezés
[ Modern Építészet ]

Referencia

Dunabogdány – Modern Családi ház
Pomáz I. – Modern Családi ház
Gödöllő – Modern – Társasház