Budapest 2. kerületének kiemelkedő részére, csendes környezetbe terveztük a családi házat. Az épület minimalista stílusban, modern jegyek felhasználásával került kialakításra.

Az épületet orvos megrendelőnk számára terveztük, aki a mozgalmas napjai után a nyugalmas megnyugvást szolgáló házát kívánta megvalósítani.

Az épület 4 szintes. A pinceszinten egy hatalmas garázs, valamint tároló helyiségek kerültek. A földszinten az amerikai konyhás-nappali úgy lett elhelyezve, hogy a két térrész optikailag ketté van választva azáltal, hogy oldalirányba részlegesen eltolásra kerültek egymáshoz képest.

Az 1. emeleten 3 db hálószoba, fürdőszoba, valamint gardróbok lettek elhelyezve. A 2. emeleten egy elvonulást, kikapcsolódást, elmélyült gondolkodást lehetővé tevő helyiség, valamint egy kilátó teraszt alakítottunk ki.

Az épület homlokzatán a természetes megjelenést elősegítő travertin terméskő burkolatot alkalmaztunk. Az erkélyek és a teraszok üvegkorláttal határoltak.

A lapostetőn extenzív zöldtetőt alakítottunk ki. A fűtési rendszert levegő-vizes hőszivattyú adja, padlófűtéssel és mennyezet hűtéssel-fűtéssel.

Építész:
Tóth Tamás
Típus:
Családi Ház
Stílus:
Minimalista
Dátum:
2023
[ m2]
Hasznos Alapterület
[ ]
Szobák száma
[ ]
Fürdőszobák száma
[ ]
Szintek száma
[ Modern Tervezés ]

További Munkáim